Oklahoma

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Oklahoma

Nekretnina za prodaju u Oklahomi

Granica je na istoku s Arkansasom i Missourijem, na sjeveru s Kanzasom, na sjeverozapadu s Coloradom, na zapadu s Novim Meksikom i na jugu s Teksasom.

Tu su i dobre vijesti i loše vijesti o 2018 tržištu nekretnina u Oklahomi. Iako se čini da država nema iste poteškoće s padom stambenog prostora koje imaju druge države, tržište nekretnina u Oklahomi će u sljedećim mjesecima imati svoje probleme. Da biste saznali je li pravo vrijeme za prodaju obiteljske kuće ili potražite nekretninu za prodaju u Oklahomi možete pogledati u ovom članku.

Tržište nekretnina u Oklahomi dobilo je puno dobrih vijesti u studenom 2017. godine, kada je prodaja novih kuća porasla za 17,5%. To je bio prijelom koji je dugo vremena trebao prodajnom tržištu. Nove kuće su se prodavale prije nego što su izgrađene. Prema Wall Street Journalu, nacija je uživala u posebnim efektima snažnog tržišta nekretnina u to vrijeme.

Kuće koje žele prodati u 2018. i dalje imaju šanse u svoju korist jer je potražnja za raspoloživim kućama i dalje vrlo visoka. To omogućuje prodavačima da imaju više kupaca zainteresiranih za njihovu nekretninu za prodaju u Oklahomi koja im daje višu konačnu prodajnu cijenu nego obično.

Ali također moramo analizirati negativnu stranu tržišta nekretnina u Oklahomi 2018. godine.

Uz toliko dobrih vijesti u stambenom sektoru, teško je zamisliti da tržište nekretnina može trpjeti u isto vrijeme. Treba razmotriti povećanje kamatnih stopa na hipoteku.

Potencijalni kupci mogu biti skloniji kupiti kuću sada kada postoji više osnovnih svojstava dostupnih u Oklahomi. No, kamatne stope se očekuje da će se ponovno povećati do kraja godine, uzrokujući da se mnogi od tih kupaca povuku jer stambeni krediti postaju manje upravljivi za svoje proračune.

Povećanje kamatnih stopa utjecat će i na tržišta kupaca i prodavača. Ako planirate kupiti ili prodati u sljedećih nekoliko mjeseci, bilo bi u vašem interesu da uskoro počnete tražiti nekretninu za prodaju u Oklahomi.

Iako se očekuje da će se kamatne stope u cijeloj zemlji povećati do kraja 2018. godine, one su još uvijek relativno niske. Kupci bi trebali iskoristiti tu prednost prije nego što bude prekasno.

Ova trka kako bi pobijedila strahovito visoke kamatne stope mogla bi na tržištu nekretnina u Oklahomi vidjeti značajan porast prodaje u narednim mjesecima. To bi također moglo povećati potražnju za pristupačnim stambenim mogućnostima, budući da će se vjerojatno najprije prodavati jeftinije nekretnine.

Ako se događaji sljedeće godine pokažu učinkovitim za tržište nekretnina u Oklahomi, siječanj 2019. trebao bi biti početak još jedne obećavajuće godine s mnogim novim vlasnicima kuća u zemlji.

U Oklahomi je procijenjena vrijednost kuća porasla za 4,7% u odnosu na prošlu godinu.

Ako tražite nekretninu za prodaju u Oklahomi, njezina kultura i način života su dominantni čimbenici u izboru.

To je nacionalna 19. po veličini država, a uskoro država ima 38 federalno priznatih američkih indijanskih plemena, uključujući Cherokee, Chickasaw, Choctaw, Creek i Seminole. Ta plemena su naselila jugoistočne Sjedinjene Države prije nego što su prisilno premještena u ono što je danas u Oklahomi tijekom "Staze suza", inicijative savezne vlade "Indijsko uklanjanje" početkom XIX stoljeća. Danas, s više od 7% državnog više od 3,8 milijuna, Oklahoma ima četvrti najviši postotak američkih Indijanaca u zemlji.

Takvih statistika nema za kauboje, ali oni također imaju važan utjecaj na državu. Kad nisu radili, ti su se kauboji natjecali u rodeosima, koji su i danas dio državne sportske kulture. Oklahoma City (OKC) godišnje ugošćuje Međunarodni finale Rodeo (IFR), Nacionalni kauboj i Muzej zapadne baštine i najveći zatvoreni rodeo areni na svijetu u siječnju, Lazy E Arena u selu Guthrie.

Početkom 2016. godine, srednji prihod kućanstva u Oklahomi vidio je oko 16% stanovništva koje živi ispod granice siromaštva. 73% Oklahoma su bijelci, 9% Hispanjolci, 7% američki Indijanci, 7% su crni, 7% multirasni i 1% azijski. Najveće državno sveučilište, Sveučilište u Oklahomi, u predgrađu Normana, Oklahoma, ima više od 21.000 studenata i zauzelo je 108. mjesto među nacionalnim sveučilištima.

Budući da je Oklahoma jedan od pet najvećih proizvođača prirodnog plina u zemlji, gospodarstvo i tržište rada često se mijenjaju zajedno s energetskim trendovima.

Glavni gradovi u kojima je poželjno potražiti nekretnine za prodaju u Oklahomi su glavni grad i Tulsa. Smješten u središtu države, Oklahoma City, OKC, glavni i najveći grad u državi, ima više od 1,3 milijuna stanovnika.

Nekretnine u Oklahomi su među najskupljim u Oklahomi, iako vrijednosti kuća u Oklahomi nisu usporedive s skupljim nekretninama u Sjedinjenim Državama.

Manje od dva sata sjeveroistočno, drugi najveći grad, Tulsa, ima više od 960,00 stanovnika po km² u svom gradskom području. Ipak, veći dio ostatka države je ruralan, što daje državi kao cjelini 15. denzitet najniže populacije u zemlji.

Djelomično zahvaljujući praktičnim troškovima nekretnina, Oklahoma je imao četvrti najniži trošak života u SAD-u 2015. godine, s ispodprosječnim cijenama za svaku kategoriju, uključujući javne usluge, zdravstvenu skrb i hranu.

  •  
    Prelazak u Oklahomu. Emigranti i žive u Oklahomi.

      Rođen iz spajanja između Oklahoma i Indijskog teritorija, točno 16. studenog 1907., 46. država koja je ušla u savezni savez Sjedinjenih Američkih Država, Oklahoma je neprikosnoveni protagonist našeg svakodnevnog sastanka s vama! Danas ćemo razgovarati o tome kako je jednostavno i prikladno k ...

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

Cod. 3484

Prodaja Kućica na splavu, Oklahoma, Oklahoma City, Oklahoma City, Oklahoma City

21,090,934.53HRK
Prodaja
Kućica na splavu

373 m²
Na prodaju
UNAVAILABLE
Karta, kretanje cijena i statistike
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB